Ons hotel

Welkom in Hotel Bellevue

Hotel Bellevue is een hotel met een rijke geschiedenis, aangepast aan onze tijd en met allerlei voorzieningen voor kinderen. Onze gasten vinden hier alles wat ze nodig hebben voor een ontspannen verblijf. Duizenden gasten uit de hele wereld en van iedere leeftijd hebben wij hier de afgelopen 75 jaar al welkom geheten. Velen daarvan komen keer op keer bij ons terug.

De comfortabele inrichting van onze 124 kamers en suites, het brede aanbod van culinaire heerlijkheden in ons driesterren restaurant en het terrascafé, de goed geoutilleerde fitness- en wellnesslocatie, maar ook de kinderopvang door pedagogisch opgeleide medewerkers en de mooie en goed bereikbare ligging tussen stadscentrum en de schilderachtige omgeving vormen slechts een greep uit de vele argumenten om voor ons hotel te kiezen.


André Pauli Hoofd receptie

Hotel Bellevue zoals onze gasten het zien

Dat zeggen onze gasten over Hotel Bellevue. Beweeg met de muis over de afbeelding om meer te lezen.Als u een congres- en seminarzaal zoekt voor een belangrijke zakelijke bijeenkomst, bent u bij Hotel Bellevue aan het juiste adres. Onze flexibele en moderne inrichting staan ervoor garant dat uw evenementen een succes worden.

Of zoekt u een locatie voor een familie- of bedrijfsfeest? Onze feestzaal heeft plaats voor maximaal 120 personen (desgewenst aangepast aan 40 of 80 personen) en de technische faciliteiten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden: van A voor afstudeerfeest tot en met Z voor een zangverenigingsweekend.

Wij doen alles om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk verloopt. Uw welbevinden is immers onze hoofdzaak!


Seminars en congressen Met succes organiseren.

(C) 2005 - Alle rechten voorbehouden

Deze pagina afdrukken